Cors de pasta de full amb crema

Ingredients

  • 2 lamines de pasta de full rectangulars
  • 1/2 litre de llet
  • 2 rovells d'ou
  • 40 g de maicena
  • 80 g de sucre
  • 1 llimona
  • Sucre glas

Elaboració

Precalenteu el forn a 200ºC.
Estireu una lamina i pinteu-la amb aigua. Poseu-hi l’altre damunt.
En un motlle tallapastes en forma de cor, formeu les pastes. Poseu-les damunt d’una placa de forn, folrada amb el paper de forn.
Poseu-les al forn a coure uns 20 minuts, fins que estiguin daurades. Deixeu-les refredar damunt d’una reixeta. Talleu-les per la meitat.
Preareu la crema pastissera, posant en un cassó la llet i la pell de la llimona. Deixeu-la de bulli 3 cops així agafa més gust de la llimona.
En un bol, bateeu els rovells amb el sucre i la maicena. Aboqueu-hi una mica de llet calenta i torneu-ho a posar al foc, fins el punt just que arrenqui el bull.
Quan estigui tebia, poseu-la en una mànega pastissera amb broquet risat i ompliu els cors.
Una vegada estiguin farcits, empolseu-los amb sucre glas.

1h

Notes

Podeu fer-los farcits amb foie-gras, sobresada etc


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2775 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: