Cors de pasta de full amb crema
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 lamines de pasta de full rectangulars
- 1/2 litre de llet
- 2 rovells d'ou
- 40 g de maicena
- 80 g de sucre
- 1 llimona
- Sucre glas
Elaboració
Precalenteu el forn a 200ºC.
Estireu una lamina i pinteu-la amb aigua. Poseu-hi l’altre damunt.
En un motlle tallapastes en forma de cor, formeu les pastes. Poseu-les damunt d’una placa de forn, folrada amb el paper de forn.
Poseu-les al forn a coure uns 20 minuts, fins que estiguin daurades. Deixeu-les refredar damunt d’una reixeta. Talleu-les per la meitat.
Preareu la crema pastissera, posant en un cassó la llet i la pell de la llimona. Deixeu-la de bulli 3 cops així agafa més gust de la llimona.
En un bol, bateeu els rovells amb el sucre i la maicena. Aboqueu-hi una mica de llet calenta i torneu-ho a posar al foc, fins el punt just que arrenqui el bull.
Quan estigui tebia, poseu-la en una mànega pastissera amb broquet risat i ompliu els cors.
Una vegada estiguin farcits, empolseu-los amb sucre glas.
1h
Notes
Podeu fer-los farcits amb foie-gras, sobresada etc
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2775 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.